Szeretne megnyerő mosolyt?
A legtöbb ember azt gondolja, hogy a fogszabályozás célja, csupán a szép, esztétikus fogsor. Tudnunk kell, hogy ez nem így van! Kuszán nőtt, torlódott fogakat nehéz, vagy néha nem is lehet tökéletesen tisztán tartani. Ez okozhat fogszuvasodást, ínygyulladást, sőt 40-50 éves korra akárfogágybetegség is kialakulhat! Fontos tehát a szabályos fogazat.!
Legideálisabb életkor a fogszabályozásra 12-18 év. Korábban szinte csak ebben az időszakban végeztek ilyen kezeléseket. Ma már olyan készülékek állnak rendelkezésünkre, amelyek gyakorlatilag bármilyen életkorban lehetővé teszik a fogszabályozást!

 

Lágy erőkkel történő kezelések (Damon system)
Miben különbözik a Damon-rendszer a hagyományos fogszabályozási kezeléstől?
Rövidebb kezelési idő
Kevesebb a visszarendelések száma
Nagyszerű eredmények
Passzív önligírozó bracketek, melyek kíméletesebbek az Ön fogaihoz
High-Tech ívek , amelyek a fogakat gyorsabban mozgatják, így azok előbb, vagy kevesebb igazítást igényelve kerülnek egy szintbe
Új, klinikailag kipróbált kezelési módszer , amellyel fogai kíméletesebben szabályozhatóak, és ezáltal az Ön külseje is előnyére változik.
Jobb eredmény rövidebb idő alatt!
A Demon-rendszerrel a legtöbb esetben rövidebb a kezelési idő, más eddig használatos kezelési módokhoz viszonyítva. A rövidebb kezelési idő azt jelenti, hogy Önnek kevesebbszer kell a kezelő orvosát felkeresnie, és rövidebb idő alatt érheti el a kívánt kezelési végeredményt.

Szép mosoly, szép arc!
Senki nem szereti, ha kihúzzák a fogát. Bizonyos esetekben a Damon-rendszerrel a fogszabályozó kezelés a fog eltávolítása nélkül megoldható. Az eredmény ragyogó, természetes mosoly, szép arc.

Kellemes!
Elmúltak már azok az idők, amikor a fogszabályót “utána kellett húzni”. A Damon-rendszer bracketei egyedi csúszási mechanizmussal dolgoznak, amely során kisebb az Ön fogát érő nyomás, melynek következtében azok könnyebben kerülnek a helyes pozíciójukba.

Forradalmi technológia!
A Damon-rendszer egyedi felépítésének köszönhetően a súrlódás kisebb mértékű, minek következtében az Ön fogai gyorsabban és kényelmesebben a helyükre kerülnek.
GAC készülékek

Vagány fémszínű, vagy színes fogszabályozót?
Külső, fémszínű GAC Omni bracketeket (ejts: breket) ajánlunk.
Allergiásoknak létezik Ni-mentes változat is.
Extravagáns, csábító fogszabályozót?
Külső, aranybevonatos, GAC Omni Gold fogszabályozót ajánlunk.
Elegáns, alig látható fogszabályozót?
Külsö, porcelán GAC Allure bracketet (teljes fogsorra, vagy hátul fémmel kombinálva)!
Gyorsabb, kényelmesebb (esetenként foghúzás nélküli) kezelést?

Külső, új generációs, önligírozó, In-Ovation R bracketet ajánlunk!
Ugyanezt esztétikusan, elszíneződő alkatrészek nélkül?
Külső, új generációs, önligírozó, porcelán-molibdén kombinációja.

In-Ovation C bracket!
Ha a Clarity esztétikus fogszabályozó készüléket viseli, a mosolya természetes marad!

Amikor Clarity készüléket visel, a természetes szépsége ragyog vissza minden mosolyában. A sima, domborított és áttetsző Clarity készülékek a legújabb divatot követő fogszabályozók.

Kényelmes, és természetes megjelenést ad!

A Clarity fogszabályozó készülékek nem piszkolódnak, vagy színeződnek el, és hosszas viselés után is ugyanúgy néznek ki, mint amikor a fogszabályozó szakorvosa felhelyezte. A kényelmes, Clarity fogszabályozó készülékek biztonságosan viselhetők, még akkor is, ha Ön épp sportol. Tapasztalja meg, hogy mennyire természetes és kényelemes viselni a Clarity készülékeket!

Felejtse el a hagyományos fém fogszabályozó készülékeket! Hagyja, hogy a természetes mosolya sugározzon a Clarity esztétikus, átlátszó fogszabályozó készülékkel! Erős, kényelmes és könnyű, Ön észre se fogja venni viselés közben.

lathatatlan
Amiért ajánljuk:
A Clarity fogszabályozó készülék a legtöbbször használt esztétikus készülék, már több mint egymillió páciens esetében alkalmazták.
A Clarity fogszabályozókkal a kezelés ugyanolyan gyors, mint a hagyományos fém készülékekkel.
A kilenc éves klinikai tapasztalat bizonyítja, hogy a Clarity fogszabályozó készülék, hatásos, így jó választás.
A Clarity készülék a 3M egészségügyi termékcsalád tagja, amely a kiváló minőségéről ismert világszerte.