Sajnálom, ha csalódást okozunk, de itt nem fog találni egy személyreszabott részletes árlistát. Ennek oka, hogy rendelőnk nem tömések és koronák eladásával foglakozik. Itt nem készülnek tömések. A tömés, mint neve is mutatja: egy lyuk betömése tömőanyaggal. Nálunk restaurációk kerülnek pácienseink szájába. Ezek helyreállítások. Úgy az anatómikus formáé (rágófelszín, domborulatok, rétegződés), mint az esztétikus, természethű megjelenésé. Mi a páciensekkel együtt gondolkozva és együtt dolgozva állítjuk helyre mosolyukat és rágóképességüket.

Mi egy olyan szolgáltatást nyújtunk, mely tartalmazza éppúgy a fájdalommentes kezeléseket, mint az átgondolt hosszú távra való tervezést és a nagyon sok esetben még mosolyát is előre értékelhető módon alakítjuk át. Ezért nem gondoljuk, hogy egy bevásárló listaszerű felsorolás alkalmas lehet rendelő és rendelő közötti összehasonlításra. Ugyanakkor semmi titok nem övezi árainkat: ezekről az első konzultáció alkalmával lesz lehetősége tájékozódni. Hisszük, hogy munkánkkal értéket állítunk elő az Ön számára. Rágóképességet, fogai megőrzését hosszú távra, egy szép mosolyt…

Látásmódunk és munkamódszereink megegyeznek a világ nyugatibb felén praktizáló kollégáinkéval. Anyag és eszközhasználatunk is azonos. És szerintünk az előállított érték is.

Mindazonáltal alább egy kivonatos árlistát közlünk, mely tájékoztató jellegű. Pontos költségszámítás csak vizsgálat után lehetséges.

Kártya leolvasóval nem rendelkezünk, nálunk csak készpénzzel lehet fizetni.

Az árlista a rendelőben elérhető kezelések egy részét tartalmazza. Az alábbi árlista magyarországi lakhellyel rendelkező páciensekre vonatkozik, és 2020. január 1.-től visszavonásig érvényes és nem minősül a Ptk. szerinti árajánlatnak.

ÁRLISTA 2023.január 1.-től***

Ft

Konzultáció+ vizsgálat; 
Kontrollvizsgálat, szűrés
15.000
*** Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlatnak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A nemesfém munkáknál eseti árszabást készítünk.
Testvér kedvezményről érdeklődjön kezelő orvosánál.

Garanciáink:

  • Tömésekre: 1/2 év

  • Kivehető fogpótlásokra: 1 év

  • Rögzített fogpótlásokra: 1 év

A garancia feltétele minden esetben a rendszeres évente 2 alkalommal történő rendelőnkben végzett fogászati szűrésen történő részvét. (A fogmű használatáról és a részletes garanciális feltételekről tájékoztatót adunk.