Rendelésünk biztonsággal működik a járványügyi helyzetben , van néhány óvintézkedésünk…

Kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Fogászati rendelőnk kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel összhangban a Magyar Kormány, és Nemzeti Népegészségügyi Központ utasítása szerint az alábbi rendet követi:

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel rendelőnkben még az eddigieknél is szigorúbb, fokozott higiéniai protokollt vezettünk be, melynek része a pácienseink által látogatott helyiségeink naponta több alkalommal történő, fertőtlenítő takarítása. Tájékoztató anyagokat kérésre adunk, újságot nem teszünk ki. A váró fertőtlenítése  alatt kérjük kint várakozzanak. A levegő fertőtlenítésére UV fénnyel és többfajta szűrővel rendelkező levegősterilizáló berendezéseket működtetünk. 

Mindannyiunk érdeke, hogy a kialakult járványt, és az újabb megbetegedéseket megfékezzük! 

Kérjük maszkot viseljenek, míg a kezelőbe nem lépnek!

Amikor telefonon foglalnak időpontot hozzánk, és amikor személyesen felkeresik rendelőnket kollégáink a következő, koronavírussal összefüggő kérdéseket teszik majd fel:

  • A jelentkezés okától függetlenül meg kell kérdeznünk, hogy nem lázas-e, van-e köhögése, orrfolyása, nehézlégzése, hasmenése, fejfájása stb.
  • Ön, vagy az Ön környezetében bárki járt-e fertőzött területen az elmúlt 14 napban,
  • Volt-e kapcsolatban koronavírussal fertőzött személlyel? 
  • Ha járt fertőzött területen, és/vagy találkozott koronavírussal fertőzött személlyel, de nincsenek panaszai, akkor kérjük páciensünket, hogy várjon két hetet, majd készíttessen PCR tesztet, és ha ez negatív és még mindig  panaszmentes – kérjen újra időpontot.

Sürgős esetben- napok óta tartó fogfájás, feldagadt terület, traumás törés- természetesen ellátjuk, de ebben az esetben is válaszolnia kell a kérdésekre.

Kérjük, hogy különösen legyenek körültekintőek fogorvosi időpontjaikat illetően, legyenek pontosak! Csak gyermek, vagy segítségre szoruló ember érkezzen kísérővel (max 1). A váróban max 6 fő tartózkodhat, maszkot kötelező viselni. Lázmérést kell végeznünk a kezelés megkezdése előtt.

Ha panaszai vannak, ne kérjen időpontot, hanem hívja a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) zöld számát, ők adnak tájékoztatatást a további teendőkről. NNK zöld szám: 06-80-277-455, 06-80-277-456

Kérjük, amennyiben lázas, köhög, fáj a torka, influenzaszerű tünetei vannak – nem feltételezve, hogy koronavírus fertőzés okozta tünetek – akkor is halassza el fogászati kezelését!

Miután visszanyerte egészségét, várjuk újra fogászati kezelésére. Időpontja áthelyezésével kapcsolatban a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítjuk.

Kérjük megértésüket, ez mindannyiunk érdeke! 

Dr.Boromissza Krisztina
főorvos